» » » În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12

În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12

  • 🎤 Artist:
  • 📄 Denumire: În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12
  • 📻 Categoria: tonuri de apel unews
  • 🔊 Vizualizari: 690
  • ℹ Format: mp3 / m4r
  • 👍 Bitrate: 44100 Hz, 320 kbps, 16 bit, Stereo
  • 💾 Marime: 0 b
  • 📆 Adăugat: 19-11-2016 22:09
  • 📲 Disponibil pe: iPhone, iPad, Android

Download În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12 ton de apel de gratis din categoria cu muzica unews. Orice ringtone este gratuit si poate fi ascultat online, direct pe telefon de setat ca ton de apel. Descarca mai multe melodii cu în cea mai bună calitate, pe Android sau iOS (iPhone) sau de la PC oricând.
Îți place acest rington?
Da (0%)
Nu (0%)

« Acest weekend va ofera posibilitatea de a testa noul joc: Steep Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2 »

Video În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12

Download În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12 ringtone

Strategia pe care i-a înebunit pe toți, Civilization 6 a primit astăzi un mare pach de toamnă, ceea ce a adus mai multe inovații importante.În primul rând, jocul a introdus suport pentru DirectX 12, și în al doilea rând, a fost adăugat un număr mare de inovații pentru gameplay.

În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12


Printre noile elemente de gameplay este acela de a oferi un scenariu de «Cavalry and Cannonades» precum și două noi tipuri de carduri în formă de trifoi cu patru foi și un fulg de nea șase colțuri, care sunt ideale pentru noile conflictele cu adversarii.

Iar pe lângă toate cele enumerate mai sus, Sid Meier's Civilization 6, a primit, deasemenea îmbunătățiri legate de interfață cu utilizatorul, echilibrarea inteligenței artificiale, precum și eliminarea multor erori.

Suport pentru DirectX 12 afectează atât placa grafica de la AMD, cât și cea de la Nvidia pe arhitectura Maxwell. Firaxis recomanda, actualizarea driverelor pentru placa video la cea mai recentă versiune.
Asculta online
În Civilization 6 a fost adaugat suportul pentru DirectX 12

Comentarii (0)
Adaugă o părere
reload, if the code cannot be seen