» » » The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

  • 🎤 Artist:
  • 📄 Denumire: The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series
  • 📻 Categoria: tonuri de apel unews
  • 🔊 Vizualizari: 708
  • ℹ Format: mp3 / m4r
  • 👍 Bitrate: 44100 Hz, 320 kbps, 16 bit, Stereo
  • 💾 Marime: 0 b
  • 📆 Adăugat: 02-12-2016 11:54
  • 📲 Disponibil pe: iPhone, iPad, Android

Download The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series ton de apel de gratis din categoria cu muzica unews. Orice ringtone este gratuit si poate fi ascultat online, direct pe telefon de setat ca ton de apel. Descarca mai multe melodii cu în cea mai bună calitate, pe Android sau iOS (iPhone) sau de la PC oricând.
Îți place acest rington?
Da (0%)
Nu (0%)

« Digital Foundry anunță despre probleme tehnice grave în Dishonored ... Agentul 47 va fi Mos Craciun in misiune gratuita al jocului Hitman »

Video The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Download The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series ringtone

Toate zvonurile ce circulau pe net s-au dovedit a fi adevărate! Acum câteva ore, Telltale Games a făcut anunțul a noului joc — Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series


După cum sugerează și numele, jocul se bazează pe cartea de benzi desenate «Gardienii Galaxiei» de Marvel Comics, care acum doi ani a fost lansat și un film.Dupa cum ati putut vedea, video de mai sus este teaser oficial al jocului, unde se poate de văzut cum zboară în cosmosul imens o audio casetă. Nimic ceva special nu a fost arătat, nici un personaj sau o locație anume.

Precum a specificat CEO-ul Kevin Bruner, în timpul gameplay-ului a jocului Guardians of the Galaxy: The Telltale Series jucătorii vor juca ca personaje multiple, inclusiv și a unui pilotul a navei spatiale.

Până în prezent acest trailer și unele informații nu oferă nimic concret, evident cu excepția că lansare acestuia este așteptată în anul 2017 pentru PC, console și telefoanele mobile. Din păcate nu este specificat exact pentru ce console și platforme mobile va fi lansat jocul. Dacă sa fim mai atenți și să urmărim produsele anterioare ale companiei, acest joc cel mai probabil va fi lansat pe PS4 și Xbox One, precum și iOS și Android.
Asculta online
The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Comentarii (0)
Adaugă o părere
reload, if the code cannot be seen