» Dmca-complain
Dmca-complain
Comunitatea română a fanilor de tonuri de apel, vă aduce la cunoștință, că toate melodiile făcute de participanții playgab.net, este creativitatea lor personală și omagiul adus idolilor lor de muzică.Nimeni nu vă fură proprietatea, dimpotrivă, au tăiat și au făcut un volum diferit, de calitate, pentru a-și pune versurile fredonate pe melodie (preferate) pe smartphone.

Site-ul nostru oferă membrilor ocazia de a realiza emoții care au pus sufletul în aceste melodii.Dacă tot decideți că utilizatorii noștri încalcă în mod ignorant sau nedemn melodiile dvs (artiștilor) puteți întotdeauna să completați un formular de reclamație pe care îl considerăm în decurs de 5 zile lucrătoare și să trimiteți un raport despre acesta.

În conformitate cu politicile scrise găsite pe playgab.net, susținem / aderăm la Digital Millennium Copyright Act din 1998 (DMCA). Rezumatele actului pot fi găsite pe http://copyright.gov sau direct legate de http://www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf.În momentul anunțării încălcării, PlayGab va lua măsurile necesare pentru a elimina / șterge material / link-uri pretinse ce oferă o sursa de descărcare a fi tonului de apel al unei activități care încalcă drepturile. Dacă doriți să depuneți o notificare a încălcării împotriva materialelor găsite prin intermediul serviciilor noastre, trebuie să trimiteți un e-mail cu instrucțiunile specificate mai jos. 

Rețineți că veți fi trași la răspundere pentru daune dacă vă declanșați o activitate sau material care încalcă drepturile dvs. de autor.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să contactați un avocat pentru a vă justifica protecția în conformitate cu legile privind drepturile de autor. În scrisoarea de plângere DMCA, vă rugăm să includeți următoarele:- Descrieți și identificați în detaliu lucrarea protejată prin drepturi de autor despre care credeți că a fost încălcată.

Aceasta include Artistul și / sau titlul piesei, locația link-ului de pe site-ul nostru. 

- Vă rugăm să includeți un mod pentru care proprietarul PlayGab.net să vă contacteze în răspuns.Acestea trebuie să fie incluse: 
- Numele, numărul de telefon, adresa poștală, adresa de e-mail, numele Companiei / numele editorului. Dacă aceste informații nu sunt furnizate, scrisoarea dvs. va fi ignorată. 
- Vă rugăm să scrieți în scrisoarea pe care ați înțeles-o pe deplin despre ToS (Termeni și condiții) și că utilizarea materialelor protejate prin drepturi de autor găsite în paginile acestui site nu este autorizată sau susținută de proprietarul PlayGab.net. Dacă aceste informații nu sunt furnizate, scrisoarea dvs. va fi ignorată.
- Semnează documentul cu numele dvs. legal. 
- Rețineți că, la semnarea acestui document, luați toate acțiunile și revendicați-vă că sunteți proprietarul piesei protejate prin drepturi de autor
- Trimiteți adresa de e-mail la următoarea adresă: support@playgab.net


Vă mulțumim pentru ateție, cu stimă și respect echipa playgab.net